Retourneren


» Kan ik mijn bestelling retour sturen?
» Zijn er kosten verbonden aan het retour sturen?

Kan ik mijn bestelling retour sturen?
Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt een of meerdere artikelen uit uw bestelling, onder bepaalde voorwaarden, aan ons terugsturen.

Voorwaarden voor retourneren

Studieboeken.nl accepteert uw retouren, mits deze binnen 14 dagen zijn teruggestuurd nadat u ze hebt ontvangen en zijn vergezeld van een (kopie)-factuur en/of een pakbon. Elk boek dient in oorspronkelijke, onbeschadigde staat te verkeren. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen.

U kunt uw artikel(en) ongefrankeerd retour sturen naar:

Nederlandse Boek Onderneming B.V.
Studieboeken.nl Retouren
Antwoordnummer 362
7800 WB Emmen


Zodra wij uw artikel(en) hebben ontvangen, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Als alles in orde is, zullen wij het door u betaalde bedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de retouren aan u terug storten via de door u gebruikte betaalmethode. Indien u heeft gekozen voor betaling per acceptgiro, kunt u deze als niet verzonden beschouwen.
Zijn er kosten verbonden aan het retour sturen?
Er zijn geen kosten verbonden aan het retour sturen van uw artikel(en). Als wij uw artikel(en) in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het orderbedrag binnen 10 dagen terugstorten op uw (bank)rekening of credit card. Indien u heeft gekozen voor betaling per acceptgiro, kunt u deze als niet verzonden beschouwen.